Logo Huisman Assurantiën

ZZP Pakketverzekering:
omdat u door moet als er iets mis gaat

Als zelfstandige zonder personeel neemt u zelf alle beslissingen die leiden tot het succes van uw bedrijf. U moet echter ook alle risico’s dragen die hier aan verbonden zijn. De ZZP Pakketverzekering beschermt u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kunt u gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat.

Het kan gebeuren dat u als zelfstandige aansprakelijk wordt gesteld voor een fout die u onbedoeld maakt. Ook kunt u in conflict komen met een opdrachtgever of leverancier. Omdat uw privéverzekeringen hiervoor geen dekking bieden, is het verstandig deze risico’s af te schermen met een ZZP Pakketverzekering.

Onmisbare dekkingen
Met een ZZP Pakketverzekering worden de belangrijkste verzekeringen die voor uw beroepsgroep van toepassing zijn, gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. Zo kunt u zich onder andere verzekeren voor Aansprakelijkheid voor Bedrijven (AVB), beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, CAR/montage en/of rechtsbijstand.

Voordelen ZZP Pakketverzekering
  • Eén polis voor alle verzekeringen.
  • Eén vaste premie.
  • Eén pakket wat aansluit op uw wensen.
  • Uitstekende voorwaarden.

Online berekenen en afsluiten

Klik op onderstaande button om eenvoudig online de premie voor uw ZZP Pakketverzekering te berekenen en sluit vandaag nog uw nieuwe polis af!