Logo Huisman Assurantiën

Premie besparen met het woonpakket

Met het woonpakket van ThuisOnline combineert u alle nodige en gewenste woonverzekeringen in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet zeker dat u er geen gaten in in de dekkingen vallen en dat u niet oververzekerd bent. Daarnaast ontvangt u ook nog een aantrekkelijke premiekorting! ThuisOnline is een aantrekkelijke pakketverzekering waarin u zes verzekeringen kunt combineren. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger uw pakketkorting wordt. U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen:

  •    Inboedelverzekering
  •    Woonhuisverzekering (opstal)
  •    Aansprakelijkheidsverzekering
  •    Rechtsbijstandverzekering
  •    Ongevallenverzekering
  •    Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. U loopt verder nooit risico op onderverzekering.

Woonhuisverzekering
Deze opstalverzekering dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert u tevens tegen glasschade. Ook met de Woonhuisverzekering loopt geen risico op onderverzekering en bent u bent uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”.

Aansprakelijkheidsverzekering
Deze wereldwijde Aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw gezin tegen wettelijke aansprakelijkheid met een dekking van € 1.250.000,- per gebeurtenis. U betaalt één vaste, lage premie voor uw hele gezin en hebt geen eigen risico. De premie bedraagt slechts enkele euro’s per maand.

Rechtsbijstandverzekering
Met de Rechtsbijstandverzekering verzeker u zich tegen de kosten van een advocaat bij juridische conflicten. Een team van ruim 400 specialisten staat voor u klaar. De rechtsbijstanddekking binnen ThuisOnline kent geen maximum van de verzekerde som.

Ongevallenverzekering
Ook de Ongevallenverzekering heeft een wereldwijde dekking en verzekert uzelf of uw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Er geldt een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders. Voor deze verzekering is geen enkele beroepsgroep uitgesloten.

Doorlopende Reisverzekering
Binnen het woonpakket ThuisOnline kunt u ook een dekking kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Daarmee kunt u het gehele jaar door onbezorgd op vakantie. De verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking, ook wintersport en onderwatersport zijn standaard opgenomen. U kunt de verzekering via onze website aanvragen. Hierbij geldt dat vandaag aanvragen = vandaag verzekerd.